PL
PYTAJ
ODPOWIADAJ
ZDOBYWAJ WIEDZĘ
PANEL LOGOWANIA
Zapamiętaj logowanie na 2 tygodnie
Ads:

Jak gotować dorsza?

Poprawne zgłoszenie +5 punktów.
avatar
autor: zaneta131
Data dodania: 14.01.2012 r.
Kategoria: Bez kategorii
Nie można dodawać odpowiedzi zaraz pod swoją odpowiedzią.
avatar
Gość
Dla odpowiedzi dłuższych niż 100 znaków premia + 2 pkt. 0
Za odpowiedź na to pytanie otrzymasz 10 punktów.
Wpisz link:
Wybierz obrazek:
Lub podaj link do obrazka:
Błędne rozszeżenie pliku lub puste pole formularza!

Aby przeglądać odpowiedzi musisz być zalogowany!

Jeżeli nie posiadasz jeszcze konta na Antwo, możesz zalogować się przez Facebooka

Wszystkie odpowiedzi
Składniki:

* 500 g dorsza
* 2 marchewki
* 2 pietruszki
* pól selera
* biała część pora
* 5 ziarenek ziela angielskiego
* 2 listki laurowe
* sok z cytryny
* natka pietruszki
* sól i cukier do smaku
Sposób przygotowania:

Filety umyj i posól. Marchewkę, pietruszkę i seler umyj , obierz i zetrzyj na grubej tarce, białą część pora pokrój w plasterki. Do gotującej się wody włóż przygotowane warzywa i przyprawy, gotuj je ok 10 minut na wolnym ogniu. Następnie dodaj rybę i gotuj jeszcze 4 - 5 minut. Rybę i warzywa wyjmij delikatnie łyżką cedzakową. Gotowanego dorsza podawaj skropionego sokiem z cytryny i posypanego posiekana natką pietruszki.
SMACZNEGO

autor: kwoch

Zgłoś naruszenie!
Data dodania: 02:37:30 18-08-2012 r.
0 plus minus
Poprawne zgłoszenie +5 punktów.
Podobne pytania:
Linki które mogą pomóc ci w opracowaniu tego pytania:
 
Dnia 31.12.2013 - konkurs zakończony. Czy wiesz, że...
Każdego miesiąca Antwo.pl rozdaje 10 nagród pieniężnych dla naszych użytkowników - za to, że jesteście aktywni! Jest to odpowiednio 250, 200, 150, 100, 75 i 50 PLN.

KATEGORIE PYTAŃ
Regulamin | Formularz kontaktowy